Huonekaluja huusholliin

Olemme päättäneet, että emme hanki taloon mitään uutta vaan kaikki tarvittava ostetaan antiikkiliikkeistä ja huutokaupoista -triplahintaan!?!

Kirppareilla ja kierrätyskeskuksissa kiertely on hauskaa puuhaa, useimmiten hommasta selviää vähällä rahalla ja palkaksi saa jotain vanhaa ja sielukasta värittämään nuoren perheen kotia.

Oulussa on Asemakadulla ihanan sympaattinen antiikkiliikke Ajaton Aika, jota luotsaa ystävällinen kauppiaspariskunta. Bongasin sieltä mukaan meille sohvapöydän ja rahin suoraan ajattomalta seiskytluvulta!

img_2400
Tiikkipöytä 30 €
siro rahi 40 €

Järkikirppis on muuttanut Limingantullista Raksilan marketeille. Mukaan tältä siivolta ja kivoja tyyppejä vilisevältä markettipaikalta tarrautui käteen kotoisasti nariseva funkkiskeinutuoli!

 

img_2594
Funkkiskeinutuoli 70 €

Oulun kierrätyskeskuksesta Värtöstä löysin vanhan ja toimivan talousvaa’an. Äitini nimi puntarin kyljessä hurmasi lopullisesti ja vaaka kallisti minut kassan puoleen.

 

50-luvun talousvaaka 12 €

 

Tällainen shoppailu, jossa ei mennä kauppaan ostamaan sitä tiettyä tavaraa vaan kierretään, tutkitaan, etsitään ja vihdoin löydetään jotain on ihan superjännittävää ja palkitsevaa! Keräilijäkansan geenit nostattavat ilohormonit kattoon kun Mahtava Saalis osuu kohdalle!

Mitähän aarteita sitä seuraavaksi löytyy?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s